Prajituri Hello Kitty red velvet cu ciocolata Hello Kitty Mini Cakes Cake Pops Hello Kitty; Prajitura Hello Kitty Bomboane Hello Kitty miniprajituri cakepops reteta aluat pandispan.

ATENŢIE! CONŢINUT ORIGINAL, PROTEJAT DE DREPTUL DE AUTOR CONFORM LEGII 8/1996. NU COPIAŢI POZELE ŞI NU REPRODUCEŢI TEXTUL PE SITURI, BLOGURI SAU REŢELE SOCIALE. NU UTILIZAŢI CONŢINUTUL ÎN SCOP COMERCIAL.

copyright

Prajituri Hello Kitty red velvet cu ciocolata

Prajituri Hello Kitty red velvet cu ciocolata

Aceste prăjituriele, a căror dimensiune poate varia în funcţie de preferinţe, sunt un răsfăţ drăgălaş dar şi foarte gustos. Cele pe care le-am făcut eu s-ar mai putea numi Giant Cake Pops (Cake Pops Uriaşe), pentru că sunt preparate din compoziţie de Cake Pops (blat de tort, cremă de unt, aromă de căpşuni) şi sunt îmbrăcate în ciocolată albă.

Ele ar mai putea fi învelite în fondant (pastă de zahăr), sau în cremă – fiecare procedează cum doreşte. Decoraţiunile (fundiţa, ochii, nasul, mustăţile) pot fi la rândul lor făcute din fondant (pastă de zahăr), bomboane sau ciocolată. Sunt uşor de preparat, sunt delicioase şi pot constitui un cadou frumos şi apreciat 🙂 Hello Kitty 

Prajituri Hello Kitty red velvet cu ciocolata

Ingrediente Prajituri Hello Kitty red velvet cu ciocolata

(pentru 4 bucăţi de 130 g fiecare)
300 g blat de tort
150 g unt
2 linguri zahăr pudră
arome după preferinţă
• 200 g ciocolată albă
 • 2 linguri ulei
 • fondant colorat (pentru ochi, mustăţi, nas, fundiţă)
 Prajituri Hello Kitty red velvet cu ciocolata

Preparare Prajituri Hello Kitty red velvet cu ciocolata

Blatul de tort poate fi de orice fel (pandispan sau blat umed). Eu am avut aici resturi de la un tort Red Velvet, de aceea interiorul este roşu. Poate fi însă şi alb sau cu cacao sau de orice culoare. Blatul de tort se fărâmiţează (cel mai simplu cu ajutorul unui chopper) şi se amestecă cu untul şi zahărul. Cine doreşte, poate înlocui untul şi zahărul cu gem – în cantitate suficientă cât să lege compoziţia, pentru ca aceasta să-şi păstreze forma.

Aşadar, din compoziţia de Cake Pops am modelat figurinele şi le-am pus la congelator pentru 10 minute. Apoi le-am glazurat cu ciocolată albă topită (200 g ciocolată albă cu 1 lingură ulei, topite la microunde). Cât ciocolata era încă moale, am lipit ochii (stafide învelite în ciocolată), nasul, mustăţile şi fundiţa (făcute din fondant/pastă de zahăr).

Vă invit să dati Like şi să urmăriţi pagina mea de facebook Simonacallas, unde vă ofer în fiecare zi surse de inspiraţie pentru meniurile zilei, meniuri de ocazie sau reţete speciale. De asemenea, vă invit să vă înscrieţi în SimonaCallas Grup Oficial, unde vă pot răspunde la întrebări şi vă pot oferi sfaturi culinare.

Prajituri Hello Kitty red velvet cu ciocolata

Prajituri Hello Kitty red velvet cu ciocolata