5
(5)
Mini pizza simple si rapide reteta aluat pizza pufos simplu usor facut in casa cea mai buna pizza cum se face aluatul de pizza pizza cu ciuperci sunca cascaval mozzarella sos de rosii 

Mini pizza simple si rapide

Mini pizza simple si rapide – simple, usoare şi pe placul copiilor, le-am ales să facă parte din meniul pentru o zi de picnic la iarbă verde. Nouă ne place pizza foarte mult şi nu scăpăm nicio ocazie să gătim şi să savurăm acest preparat delicios. De data aceasta am preparat aluatul proaspăt, dar el poate fi pregătit cu o zi înainte şi păstrat în fridiger;. sau pur şi simplu poate fi cumpărat – am văzut la hypermarket aluat pentru pizza (refrigerat sau congelat) pe care nu trebuie secât să-l despachetăm, să-l dezgheţăm dacă este cazul şi să pregătim cu el pizza favorită 🙂

reteta aluat pufos rapid usor simplu

Dacă  apreciaţi  reţetele mele, vă rog să urmăriţi pagina mea de facebook Simonacallas, unde vă ofer în fiecare zi surse de inspiraţie pentru meniurile zilei, meniuri de ocazie sau reţete speciale. De asemenea, vă invit să vă înscrieţi în SimonaCallas Grup Oficial, unde vă pot răspunde la întrebări, vă pot oferi sfaturi culinare şi pregătesc pentru voi concursuri frumoase, cu premii interesante. NOU!!!! Pe canalul meu de youtube veti gasi retete video, noi-noute, usoare si delicioase.

Mini Pizza simple si rapide

Ingrediente Mini pizza simple si rapide

***
1 pachet aluat de pizza (cumpărat sau preparat în casă ca aici)
1 cană sos pentru pizza (sau ketchup)
1 cană şuncă de pui tăiată pătrăţele mici şi mai subţiri
1 cană ciuperci din conservă, tăiate mărunt
1/2 cană boabe porumb din conservă (merge şi congelat)
1/2 cană măsline fără sâmburi
câteva felii subţiri de mozzarella rupte în bucăţi mai mici
• 1 cană caşcaval dat pe răzătoare
câteva roşii cherry tăiate felii
câteva frunze proaspete de busuioc, tocate
 
Mini-Pizza-simple-si-rapide-a


Preparare Mini pizza simple si rapide

***
Se întinde aluatul, se decupează în formă de discuri (cu un decupător rotund de 9-10 cm diametru). Se întinde o linguriţă de sos peste aluat şi se presară cate puţin din fiecare ingredient: şuncă, ciuperci, măsline, boabe de porumb, mozzarella, caşcaval, busuioc, o felie de roşie.
Se aşază mini pizza în tava de aragaz tapetată cu hârtie de copt şi se coc la foc moderat (175 grade Celsius), timp de circa 30 minute. Când sunt gata, se scot din cuptor. Se pot mânca imediat. Dacă sunt pregătite pentru picnic, se lasă să se răcească de tot înainte de a fi ambalate. (de preferat în hârtie de copt sau în pungi special pentru produse de panificaţie).
Mini Pizza simple si rapide
 
 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?