0
(0)

Cake Pops cu ciocolată „Comoara piratilor”  „Pirate’s Treasure” Cake Pops Cake Pops delicioase Bomboane de ciocolata Bomboane fondante de ciocolata

 

Cake-Pops-cu-ciocolată

Cake Pops cu ciocolata „Comoara Piratilor”

Piraţii aveau o hartă cu ajutorul căreia au descoperit comoara ascunsă în Laguna Albastră: nişte cufere vechi, pline cu bani şi aur, o adevărată bogăţie. Despre aceste bombonele din pandişpan amestecat cu cremă de unt sau cu gem (după preferinţă), învelite în ciocolată şi decorate în cele mai diverse moduri, am mai povestit aici.

De data aceasta, am ales un design mult mai simplu şi mai puţin elaborat, care poate fi făcut repede şi fără greş.

Aceste cake pops cu ciocolata sunt, pe cât de simplu de făcut, pe atât de impresionante şi de efect, mai ales pentru copii.
 
 Cake-Pops-cu-ciocolată-1

Ingrediente Cake Pops cu ciocolata

• circa 400 g compoziţie pentru cake pops preparată ca aici (din blat de tort, unt, zahăr şi arome)

• 300 g ciocolată

• 1-2 linguriţe ulei
• bilute comestibile aurii
• 20 beţe pentru acadele
 
 Cake-Pops-cu-ciocolată-2

Preparare Cake Pops cu ciocolata

Din compoziţia pentru cake pops am format bile (de circa 20 g fiecare); pe care le-am aşezat pe o farfurie plată acoperită cu folie alimentară şi am introdus la congelator pentru 15 minute.
 
Am topit ciocolata + uleiul la microunde; am înmuiat capetele beţelor în ciocolată şi le-am introdus în bilele de aluat. Apoi am scufundat fiecare bilă în ciocolata topită; am scurs excesul şi am aşezat-o cu băţul în sus pe o farfurie plată acoperită cu folie de aluminiu. 

Desert pentru copii reteta

 
Cake-Pops-cu-ciocolată-a
 
Am aşteptat să se usuce ciocolata (am pus farfuria la frigider pentru a grăbi procesul); apoi am uns cu ciocolată topită şi am presărat bomboane aurii pe partea turtită (care a stat în contact cu folia de aluminiu). În acest fel, cake pops vor căpăta aspectul unor vase pline cu aur.
 
 
Cake-Pops-cu-ciocolată-3
Cake-Pops-cu-ciocolată-4

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?