5
(4)

Frigarui din ficat de pui cu varza de Bruxelles reteta simpla usoara garnitura rapida sanatoasa fel principal cu carne de pasare retete mancare mancaruri usoare rapide

Frigarui din ficat de pui cu varza de Bruxelles

 Frigarui din ficat de pui cu varza de Bruxelles

Pentru cei care doresc un meniu săţios, cu puţine calorii şi uşor de pregătit, acest preparat e o alegere potrivită. Şi, ca să fie pe gustul pretenţioşilor bio, căutaţi ficat de pui crescut în bătătură, sau cumpăraţi de la magazinele specializate care oferă certificat.  Există şi microferme care oferă produse cât mai aproape de natural, unele livreaza la domiciliu – aşadar posibilităţi de a evita marfa de calitate îndoielnică din hypermarketuri sunt destule. Acest preparat este potrivit în Dieta Rina, pentru o zi de proteine.
Frigarui din ficat de pui cu varza de Bruxelles

Ingrediente Frigarui din ficat de pui cu varza de Bruxelles 

(pentru 4 porţii):
• 600 g ficat de pui
• 600 g varză Bruxelles congelată
• sare, piper după gust www.simonacallas.com
• oregano, busuioc, paprika, chili, nucşoară
• 2 linguri ulei de măsline
• 1 linguriţă concentrat de legume

carne de pasare la gratar legume cuptor reteta rapida dieta slabire

Preparare 

Ficatul de pui se pune într-o strecurătoare, sub jet de apă şi spală bine. Se transferă într-un bol încăpător, se condimentează cu sare, piper, oregano, paprika, chili, nucşoară. www.simonacallas.com Se înfig ficăţeii pe frigărui din bambus şi se frig pe un grătar încins şi uns cu puţin ulei.
Varza de Bruxelles se pune într-un bol,. se amestecă bine cu un praf de sare, piper măcinat, o lingură ulei de măsline, o linguriţă concentrat de legume. www.simonacallas.com Apoi se transferă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se coc în cuptorul încins în prealabil, la 175 grade Celsius, timp de 30 minute, până se rumenesc.  

Se servesc imediat, frigăruile cu ficăţei împreună cu varza de Bruxelles şi o salată proaspătă.

Dacă  apreciaţi  reţetele mele, vă rog să urmăriţi pagina mea de facebook Simonacallas, unde vă ofer în fiecare zi surse de inspiraţie pentru meniurile zilei, meniuri de ocazie sau reţete speciale. De asemenea, vă invit să vă înscrieţi în SimonaCallas Grup Oficial, unde vă pot răspunde la întrebări, vă pot oferi sfaturi culinare şi pregătesc pentru voi concursuri frumoase, cu premii interesante. NOU!!!! Pe canalul meu de youtube veti gasi retete video, noi-noute, usoare si delicioase.

 
carne de pasare la gratar legume cuptor reteta rapida dieta slabire
Frigarui din ficat de pui cu varza de Bruxelles reteta simpla usoara. garnitura rapida sanatoasa fel principal cu carne de pasare. retete mancare mancaruri usoare rapide. carne de pasare la gratar legume cuptor reteta rapida dieta slabire.
 
 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?