0
(0)Provocarea „Virtual Hug” este un concept iniţiat de Cristina şi care în fiecare lună e găzduit de câte unul dintre membrii înscrişi în acest frumos proiect. De data aceasta mi-a venit mie rândul să fiu amfitrioana paradei lunare şi mă bucur să am ocazia de a fi maestrul de ceremonie pentru Virtual Hug 🙂 Ca să nu se supere nimeni, voi afişa blogurile participante în ordinea în care s-au anunţat şi voi încheia, aşa cum se cuvine, cu gazda – akasubsemnata.
 
 
 
Loredana a preparat o minunată Dulceaţă de căpşune pe care o dedică Ioanei – Jurnal cu flori şi LiubeiLiuba’s Blog.
 
 
 
Vicky ne încântă cu o delicioasă Prăjitură cu cireşe şi bezea cu nucă, iar îmbrăţişările din luna cireşelor i le trimite lui Sidy – În bucătărie la Sidy.
 
 
Laura a pregătit Paste alla carbonara – Dukan style şi o îmbrăţişează pe OanaCooking With Love, care împărtăşeşte cu generozitate pe blogul său reţete sănătoase şi gustoase pentru fanii dietei Dukan.
 
 
 
 
 
Maria s-a jucat frumos cu nuanţele de roz şi mov şi a obţinut nişte drăgălaşe Minitorturi cu trandafiri pe care i le dedică unei prietene dragi – Mirela.
 
 
 
Stefy a dovedit încă odată că e o hărnicuţă şi, printre pregătirile pentru concediu, a găsit timp să prepare pentru noi o delicioasă Prăjitură cu ciocolată şi căpşuni şi să trimită o mare şi caldă îmbrăţişare lui Sidy – În bucătărie la Sidy.
 
 
Cristina o îmbrăţişează pe VickyVicky’s Recipes şi îi dedică o minunată Prăjitură cremoasă cu lămâie.
 
 
Cerasela ne încântă cu un deliciu gourmet – Ouă de prepeliţă murate – şi îmbrăţişarea ei merge în luna aceasta către AliceŢara Bucatelor.
 
 
 
Monica a pregătit o minune culinară – Ouă de raţă în crustă de pesmet – pe care o dedică lui Lulu Poveşti din bucătărie.
 
 
 
Iar subsemnata, cu voia dumneavoastră şi ultima de pe listă, m-am gândit cu mult drag la VioletaCaietul cu reţete, pe care o admir pentru echilibrul impecabil de care a dat dovadă întotdeauna şi de la care am învăţat să accept cu fruntea sus criticile (chiar dacă uneori sunt exprimate fără o brumă de diplomaţie) şi să nu las orice răuvoitor să mă scoată din Zen 🙂 Tortul cu banane, ciocolată şi Nutellaîl dedic, de asemenea, cu drag, tuturor fetelor din echipa Virtual Hug.  
 
 
 
 
 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?