0
(0)Provocarea „Virtual Hug” este un concept iniţiat de Cristina şi care în fiecare lună e găzduit de câte unul dintre membrii înscrişi în acest frumos proiect. De data aceasta mi-a venit mie rândul să fiu amfitrioana paradei lunare şi mă bucur să am ocazia de a fi maestrul de ceremonie pentru Virtual Hug 🙂 Ca să nu se supere nimeni, voi afişa blogurile participante în ordinea în care s-au anunţat şi voi încheia, aşa cum se cuvine, cu gazda – akasubsemnata.
 
 
 
Loredana a preparat o minunată Dulceaţă de căpşune pe care o dedică Ioanei – Jurnal cu flori şi LiubeiLiuba’s Blog.
 
 
 
Vicky ne încântă cu o delicioasă Prăjitură cu cireşe şi bezea cu nucă, iar îmbrăţişările din luna cireşelor i le trimite lui Sidy – În bucătărie la Sidy.
 
 
Laura a pregătit Paste alla carbonara – Dukan style şi o îmbrăţişează pe OanaCooking With Love, care împărtăşeşte cu generozitate pe blogul său reţete sănătoase şi gustoase pentru fanii dietei Dukan.
 
 
 
 
 
Maria s-a jucat frumos cu nuanţele de roz şi mov şi a obţinut nişte drăgălaşe Minitorturi cu trandafiri pe care i le dedică unei prietene dragi – Mirela.
 
 
 
Stefy a dovedit încă odată că e o hărnicuţă şi, printre pregătirile pentru concediu, a găsit timp să prepare pentru noi o delicioasă Prăjitură cu ciocolată şi căpşuni şi să trimită o mare şi caldă îmbrăţişare lui Sidy – În bucătărie la Sidy.
 
 
Cristina o îmbrăţişează pe VickyVicky’s Recipes şi îi dedică o minunată Prăjitură cremoasă cu lămâie.
 
 
Cerasela ne încântă cu un deliciu gourmet – Ouă de prepeliţă murate – şi îmbrăţişarea ei merge în luna aceasta către AliceŢara Bucatelor.
 
 
 
Monica a pregătit o minune culinară – Ouă de raţă în crustă de pesmet – pe care o dedică lui Lulu Poveşti din bucătărie.
 
 
 
Iar subsemnata, cu voia dumneavoastră şi ultima de pe listă, m-am gândit cu mult drag la VioletaCaietul cu reţete, pe care o admir pentru echilibrul impecabil de care a dat dovadă întotdeauna şi de la care am învăţat să accept cu fruntea sus criticile (chiar dacă uneori sunt exprimate fără o brumă de diplomaţie) şi să nu las orice răuvoitor să mă scoată din Zen 🙂 Tortul cu banane, ciocolată şi Nutellaîl dedic, de asemenea, cu drag, tuturor fetelor din echipa Virtual Hug.  
 
 
 
 
 
Print Friendly, PDF & Email

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!