0
(0)

Tort Lego Tort cu ciocolata si Oreo imbracat in pasta de zahar

 

Tort Lego Lego Cake 1

 

Tort Lego Lego Cake 2

ROMANIAN
Tort LEGO

Ole Kirk Christiansen (1891-1958), un tâmplar din Danemarca, a început să facă jucării din lemn în anul 1932. În 1934, şi-a făcut o firmă pe care a denumit-o „Lego” – o derivaţie din sintagma „leg godt” care în daneză înseamnă „joacă bine”. Din 1947, firma Lego a început să producă jucării din plastic; iar din 1949 Ole Kirk Christiansen a preluat o idee a unei firme britanice (Kiddicraft) şi a creat jocul cu piese în formă de cărămizi care se îmbină, joc ce a câştigat treptat popularitate, la nivel naţional apoi mondial, astfel încât în februarie 2015 „Lego” a fost declarat cel mai puternic brand al lumii, detronând Ferrari.

Tort Lego Lego Cake 3
 
Toţi copiii ştiu de jocul Lego. Şi eu am copilărit cu acest joc, şi cu multe alte jocuri conexe. Indiferent că piesele sunt din lemn, plastic sau metal, jocurile de tip Lego sunt fascinante pentru copii, de la cele mai fragede vârste şi până spre pubertate.

Un tort cu tematica lego nu pare foarte complicat. Dar acest tort Lego pe care l-am făcut în weekend e special, pentru că porţiile sunt individualizate şi pentru că are o compoziţie deosebită. Fiecare cărămidă Lego constituie o porţie. Iar compoziţia este cea de la Oreo Dream Extreme Cheesecake
 
Tort Lego Lego Cake 4

 

ENGLISH

Lego Cake


Every child knows Lego toys. I also grew up with them, as well as with many other related toys and games. Whether the pieces are made of wood, plastic or metal, Lego-type toys are fascinating for children of all ages.
Making a Lego-themed cake seems not too complicated, but this one I made is special, because of the individualized servings and the unique composition. Each Lego Brick represents a portion. And the composition of this cake is the one of Oreo Dream Extreme Cheesecake
 
Tort Lego Lego Cake 5
 
 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?