5
(44)

Tort sexy cu sani tort bust tutorial si reteta tort cu banane; tort cu ciocolata prajitura cu ciocolata; prajitura cu banane tort cu sani tort sexy blat umed blat cu banane; blat umed cu banane crema cu nutella.

ATENŢIE! CONŢINUT ORIGINAL, PROTEJAT DE DREPTUL DE AUTOR CONFORM LEGII 8/1996. NU COPIAŢI POZELE ŞI NU REPRODUCEŢI TEXTUL PE SITURI, BLOGURI SAU REŢELE SOCIALE (INCLUSIV GRUPURI PE FB). NU UTILIZAŢI CONŢINUTUL ÎN SCOP COMERCIAL.

Dacă doriţi să împărtăşiţi reţeta, trimiteţi linkul sau folosiţi cu încredere butoanele de share pentru FB, WhatAapp, Twitter si Pinterest. Vă mulţumesc.

copyright

 

Acest Tort sexy cu sani este o operă de care sunt foarte mândră. Nu ascund că am avut emoţii, dar am lucrat cu atâta drag şi entuziasm la el, încât nu am avut nici o clipă vreo îndoială că nu o să iasă bine 🙂

Tort-sexy-sani-bust-2

Tort sexy cu sani (tort bust) by Simona Callas

Acesta nu este doar un tort sexy cu sani. E o operă de artă comestibilă. Este o sculptură la care am lucrat cu dragoste şi devotament. E ocazia pe care am întâmpinat-o cu bucurie şi entuziasm; şi pentru care mă pregătesc de ceva timp. După Tortul ursuleţ, mi-am dorit ca următorul pas să fie un tort sculptat ceva mai complex. Şi când am auzit „tort în formă de sâni”, am zis OK fără să stau pe gânduri. Iubesc şi respect arta în toate formele ei, sunt o perfecţionistă şi ador provocările. Şi, când a fost vorba de sâni, atunci am zis să fie chiar sâni 🙂 Adică, sâni, şi nu două jumătăţi de minge puse pe un platou.

Boobs Cake Breast

Am copt blaturile pentru sâni în două boluri identice, aproximativ semisferice, cu capacitate de 700 ml. Ştiam că sunt cam mari aceste boluri, dar am mers pe ideea că e mai bine aşa, ca să am de unde să cioplesc. Până la urmă, în loc să cioplesc, am adăugat – căci, nu-i aşa?, dacă un bărbat că e înnebunit după sâni, atunci hai să-i dăruim o minunată pereche de cupă D 🙂 O sculptură poate fi creată prin modelare sau prin cioplire. Cu ajutorul mezinei mele care e pasionată de sculptură şi care are nu numai un ochi experimentat, ci şi îndemânare plus talent (dezvoltate în anii de studiu la Colegiul de Arte), acest tort a căpătat forma pe care o vedeţi. Asamblam, tencuiam şi nivelam acest tort şi îmi închipuiam cum trebuie să se simtă un artist, atunci când concepe şi îşi desăvârşeşte creaţia.

Tort-sexy-sani-bust-3

Ingredientele tort sexy cu sani tort bust

pentru acest Tort sexy cu sani sunt cele de la Tortul cu banane, ciocolată şi Nutella. Am ales câteva fotografii din timpul modelării, care pot avea rol de tutorial sau de dovadă (în caz că ar fi nevoie) că acest tort e făcut de mine şi nu de altcineva 🙂 În plus, deşi internetul e plin târlă cu torturi în formă de sâni (nu comentez calitatea lor), e extrem de zgârcit cu tutorialele, aşa că iată, vă ofer eu tutorial – fie el şi foto, e mult mai bun decât deloc.

Tort-sexy-sani-bust-4

 

Etapa 1 Tort bust

Blaturile se pregătesc, se feliază, se ung cu cremă, se suprapun. Resturile de blat din decupaj nu se aruncă, ele se fărâmiţează şi se amestecă cu crema rămasă. – va rezulta o compoziţie cu rol de mortar care va fi folosită pentru a da forma dorită sculpturii. Materialul de completare are nuanţe diferite. – cea mai deschisă a rezultat din amestecarea blatului cu cremă de unt cu Nutella,. cea mai închisă conţine ganache de ciocolată neagră.

Boobs Cake Breast

Bust comestibil de ciocolata

Etapa 2 Tort bust Tort sexy cu sani tort bust

Se acoperă totul cu un strat de ganache, având grijă să se păstreze liniile, şanţurile (de sub sâni, dintre sâni, claviculele şi şanţul subcostal).

Tort-sexy-sani-bust-b

Etapa 3 Tort bust 

Se acoperă cu al doilea strat de ganache şi se netezeşte. În această etapă, tortul meu sexy cu sani arăta atât de bine încât l-aş fi lăsat aşa. Un bust din ciocolată arată minunat 🙂

Tort-sexy-sani-bust-c

Etapa 4 Tort bust tort sexy cu sani tort bust

Se întinde fondantul în strat de circa 5 mm grosime, se aşază peste bust şi se începe netezirea, de la punctele cele mai înalte, coborând încet către bază. Nu am putut să folosesc instrumente de netezire în această etapă;, am făcut toată treaba numai cu palmele şi jur ca m-am simţit ca un sculptor îndrăgostit de creaţia lui :). Fondantul catifelat, perfect neted, fin şi de nuanţa piersicii imita minunat tegumentul; era fantastic la atingere. Vă jur că nimeni nu se îndura să taie tortul :). Am acoperit cu dantelă necomestibilă, care să poată fi înlăturată. – căci, nu-i aşa?, doi sâni perfecţi trebuie să poată fi admiraţi în toată splendoarea lor :). Nu am vrut să-i ascund sub alte straturi de fondant. De obicei, acele straturi de fondant sunt menite să ascundă imperfecţiunile, denivelările, greşelile, ori aici nu era cazul 🙂 banana

Boobs Cake Breast

bust comestibil de ciocolata

Şi-am încălecat pe-o şa, şi v-am spus povestea acestui tort sexy cu sani. Acum aştept cu maxim interes să trec la „next level” şi mă întreb care va fi următoarea provocare 🙂

Dacă  apreciaţi  reţetele mele, vă rog să daţi Like şi să urmăriţi pagina mea de facebook Simonacallas, unde vă ofer în fiecare zi surse de inspiraţie pentru meniurile zilei, meniuri de ocazie sau reţete speciale. De asemenea, vă invit să vă înscrieţi în SimonaCallas Grup Oficial, unde vă pot răspunde la întrebări, vă pot oferi sfaturi culinare şi pregătesc pentru voi concursuri frumoase, cu premii interesante.

Tort-sexy-sani-bust-5

Boobs Cake Breast

Tort-sexy-sani-bust-6

Boobs Cake Breast

Tort sexy cu sani tort bust tutorial si reteta tort cu banane. Tort cu ciocolata prajitura cu ciocolata. Prajitura cu banane tort cu sani tort sexy blat umed blat cu banane. Blat umed cu banane crema cu nutella. Tort sexy cu sani tort bust tutorial si reteta tort cu banane. Tort cu ciocolata prajitura cu ciocolata. Prajitura cu banane tort cu sani tort sexy blat umed blat cu banane. Blat umed cu banane crema cu nutella. Tort sexy cu sani tort bust tutorial si reteta tort cu banane. Tort cu ciocolata prajitura cu ciocolata; prajitura cu banane tort cu sani.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?