0
(0)

Concurs Sarbatori cu simonacallas concurs cu premii sarbatori de iarna mos craciun concurs gatit retete set creme brulee caserola electrica tavi

 

Concurs Sarbatori cu simonacallas

Dragi prieteni, ai mei şi ai blogului simonacallas, vă mulţumesc din suflet pentru că îmi sunteţi alături, pentru că îmi apreciaţi reţetele şi pentru că aveţi încredere să le încercaţi. Anul 2018 a avut o semnificaţie deosebită pentru mine, şi nu mă refer doar la faptul că m-am mutat în Bucureşti şi am început o viaţă nouă 🙂 În 2018 am împlinit 5 ani de blogging, 500 de reţete, 20.000 de prieteni ai paginii de Facebook. Şi, pentru a încheia frumos acest an cu multe împliniri, vreau să vă ofer, pe lângă mulţumirile mele, un cadou care să vă fie de folos şi care să vă amintească de simonacallas 🙂

Aşadar, vă propun un concurs. Voi oferi trei premii frumoase, pe care le voi prezenta mai jos. Concursul se desfăşoară în perioada 3-29 decembrie. Rezultatele se vor anunţa până cel târziu pe 7 ianuarie 2019. Am rugat să mă ajute în activitatea de jurizare, pe Gina Bradea de la Poftă bună – reţete cu Gina Bradea şi Maria Udrea de la Reţete Merişor – bucate ca la mama şi bunica.  Iar, pentru o mai mare transparenţă, vom ţine cont şi de aprecierile publicului, exprimate in numărul de like-uri pe care le veţi strânge pe Facebook.  Concurs Sarbatori cu simonacallas

 

Ce trebuie să faceţi? Concurs Sarbatori cu simonacallas

 

  1. Gătiţi o reţetă de pe blogul simonacallas. Nu contează dacă e dulce sau sărată, simplă ori spectaculoasă; doar să fie una dintre reţetele mele.
  2. Faceţi o fotografie frumoasă la preparatul final, cu un bileţel alături, pe care scrieţi „CONCURS SARBATORI CU SIMONACALLAS 2018”. Aveţi grijă ca bileţelul să apară în fotografie şi să se vadă clar ce scrie pe el.
  3. Postaţi fotografia pe Facebook, cu tag #simonacallas (ca să pot găsi postarea). Distribuiţi cât mai mult şi anunţaţi-vă prietenii să vă voteze, pentru că vor conta şi like-urile.
  4. Trimiteţi fotografia şi la adresa de email concurs.simonacallas@gmail.com împreună cu: numele preparatului şi numele vostru de pe Facebook. Voi posta pe blogul meu fotografiile şi le voi juriza, împreună cu cei doi membri de onoare.
  5. Înscrieţi-vă în grupul SimonaCallas Grup Oficial. Vă va prinde bine mai târziu, pentru că voi organiza şi concursuri speciale pentru prietenii din grup.

 

Notarea preparatelor/fotografiilor se va face în felul următor: 40% aprecierile pe FB şi 60% notele date de juriu. Puteţi participa cu mai multe preparate fiecare. Nerespectarea condiţiilor de participare, precum şi încercările de fraudă vor fi sancţionate cu descalificarea.

 

Iată premiile: Concurs Sarbatori cu simonacallas

Premiul I: Un set pentru Crème Brûlée de la Emile Henry – o marcă franceză, de calitate – care conţine 4 forme din ceramică şi un arzător.

Concurs Sarbatori cu simonacallas

Premiul II: O Caserolă electrică marca Unold (calitate germană), cu capacitatea de 1,5 litri; practică şi cu un design elegant, cu ajutorul căreia veţi putea savura o masă caldă la orice oră, oriunde. Cutia conţine: recipientul exterior din inox, un recipient interior detaşabil care poate fi folosit pentru felul 2 sau desert; şi un set lingură+furculiţă aşezate într-un spaţiu special pe capac.

Concurs Sarbatori cu simonacallas

Premiul III: Un set de 3 tăvi Calve pentru cuptor, din oţel carbon, cu strat antiadeziv (adică nu lipesc) şi mânere din silicon. Setul conţine: o tavă mare, o tavă pentru brioşe şi o tavă rotundă.

Concurs Sarbatori cu simonacallasLa concurs poate să participe oricine are un cont de FB, indiferent de locaţie. Premiile vor fi expediate prin Fan Curier, gratuit. Însă premiile se pot expedia doar pe teritoriul României; prin urmare va trebui să îmi furnizaţi o adresă din România (rude, prieteni) la care să vă expediez premiul.

Vă urez mult succes tuturor! La mulţi ani! Concurs Sarbatori cu simonacallas

 

UPDATE 6 ianuarie 2019

Dragi prieteni, s-au decis castigatorii concursului nostru. Nu a fost deloc usor, preparatele prezentate au fost toate aspectuoase si apetisante, si mare parte dintre ele au fost chiar de exceptie. Competitia a fost destul de stransa. Va multumesc tuturor pentru participare si va asigur ca voi mai organiza concursuri cu premii tentante, in asa fel incat fiecare dintre voi sa aiba sansa sa castige, la un moment dat. Felicit castigatoarele: Paula Plesa​ (locul 1), Silvia Ciaca​ (locul 2), Maria Bichis​ (locul 3) si le rog sa trimita la concurs.simonacallas@gmail.com un mail cu datele (nume, adresa) la care sa trimit premiile. Va multumesc mult, inca o data, tuturor <3 <3

PREMIUL I: Tort de Craciun Entremet – autor Paula Plesa

 

PREMIUL II: Tort Opera cu caise – autor Silvia Ciaca

PREMIUL III: Tarta cu mere si crema de vanilie – autor Maria Bichis

 

Iata participantii

Participanti concurs „Sarbatori cu Simonacallas”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?