5
(2)

Giveaway Ianuarie 2023

Giveaway Ianuarie 2023

Dragi prieteni, in cadrul micului concurs initiat pe grupul Simonacallas Grup Oficial am ajuns la etapa votarii. Sunt 90 de fotografii, le-am ales pe cele care repsecta regulamentul. Am decis sa accept si felii de tort, macarons, haiose, piersici umplute (a caror incadrare e incerta), precum si rulada, atata timp cat este feliata.

Asadar, avem 90 de poze cu prajituri, numerotate de la 1 la 90. Fiecare dintre cei care voteaza isi aleg 5 (CINCI) POZE care vi se par cele mai reusite. Le notati pe toate cinci, cu note DIFERITE, de la 1 la 5, adica: cea mai frumoasa primeste 5 puncte, urmatoarea 4 puncte si asa mai departe, pana la 1 punct. LASATI NOTELE IN COMENTARII LA ACEASTA POSTARE. Daca exista nelamuriri sau intrebari, lasati-le in comentarii si voi raspunde.

Giveaway Ianuarie 2023

Exemplu de notare:

Poza 100 – 5 puncte,

Poza 191 – 4 puncte;

Poza 298 – 3 puncte;

Poza 193 – 2 puncte;

Poza 111 – 1 punct

(am dat numere care nu apar in concurs, ca sa nu va influentez)

VOTAREA SE INCHEIE LA 28 IANUARIE 2023 ORA 07:00. REZULTATELE VOR FI ANUNTATE PE 31 IANUARIE 2023, AICI PE BLOG – LA ACEASTA POSTARE.

Prajituri de casa

POATE VOTA ORICINE, NU DOAR PARTICIPANTII LA CONCURS. Eu voi centraliza toate votarile (notarile) si voi aduna punctele. POZA CARE INTRUNESTE CEL MAI MARE PUNCTAJ VA FI CASTIGATOARE.

Reamintesc, premiul este un termometru digital cu capac protector, usor, micut si comod de manevrat, care poate fi folosit in bucatarie pentru orice, de la carne, sosuri si pana la ciocolata si sirop de zahar.

***NU UITATI! VOI ORGANIZA SI O TOMBOLA, LA CARE VOR PARTICIPA TOATE CELELALTE 89 FOTOGRAFII, PENTRU UN PREMIU SURPRIZA.

Start vot! <3 Va astept cu drag. Mult succes tuturor participantilor.

 

Giveaway ianuarie 2023 simonacallas

Prajituri de casa

Giveaway ianuarie 2023 simonacallas

Giveaway ianuarie 2023 simonacallas

prajituri de casa

prajituri de casa

 

concurs cu premii prajituri de casa simonacallas grup oficial concurs cu premii tombola premiu surpriza sistem de votare online concurs cu premii prajituri de casa simonacallas grup oficial concurs cu premii tombola premiu surpriza sistem de votare online concurs cu premii prajituri de casa simonacallas grup oficial concurs cu premii tombola premiu surpriza sistem de votare online

 

UPDATE: Dragi prieteni, concursul s-a incheiat, mai jos gasiti rezultatele cu punctajele si clasamentul. Felicitari castigatorului – Poza nr. 76 – pe care il(o) rog sa imi trimita in privat datele pentru a-i putea expedia premiul. La tombola la care am inscris toti participantii in afara de castigator, a fost selectat aleator Poza nr. 11. Il felicit si pe acest castigator si de asemenea il(o) rog sa ma contacteze in privat. Va multumesc tuturor pentru participare si tineti aproape, caci mai pregatesc concursuri <3

 

 

 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?