5
(35)

Fursecuri leopard biscuiti fragezi tutorial fursecuri cu unt reteta biscuiti cacao fursecuri fragede delicioase prajituri de casa dulciuri pentru copii vanilie ciocolata lamaie animal print prajituri de casa 

ATENŢIE! CONŢINUT ORIGINAL, PROTEJAT DE DREPTUL DE AUTOR CONFORM LEGII 8/1996. NU COPIAŢI POZELE ŞI NU REPRODUCEŢI TEXTUL PE SITURI, BLOGURI SAU REŢELE SOCIALE (INCLUSIV GRUPURI PE FB). NU UTILIZAŢI CONŢINUTUL ÎN SCOP COMERCIAL.

Dacă doriţi să împărtăşiţi reţeta, trimiteţi linkul sau folosiţi cu încredere butoanele de share pentru FB, WhatAapp, Twitter si Pinterest. Vă mulţumesc.

copyright

 

Fursecuri leopard biscuiti fragezi by Simona Callas

Copiii iubesc animalele, adoră biscuiţii (fursecurile) şi sunt extrem de încântaţi atunci când îi surprinzi cu un dulce tematic. Aceste fursecuri cu unt, dulci, aromate şi crocante, în stil „animal print”, constituie un răsfăţ de zile mari şi, chiar dacă sunt un picuţ migăloase, rezultatul – bucuria şi surpriza pe care le vezi în ochii copiilor – merită tot efortul.
Dacă  apreciaţi  reţetele mele, vă rog să urmăriţi pagina mea de facebook Simonacallas, unde vă ofer în fiecare zi surse de inspiraţie pentru meniurile zilei, meniuri de ocazie sau reţete speciale. De asemenea, vă invit să vă înscrieţi în SimonaCallas Grup Oficial, unde vă pot răspunde la întrebări, vă pot oferi sfaturi culinare şi pregătesc pentru voi concursuri frumoase, cu premii interesante. NOU!!!! Pe canalul meu de youtube veti gasi retete video, originale, deosebite si delicioase.
Fursecuri leopard biscuiti fragezi fursecuri cu unt biscuiti cacao fursecuri fragede delicioase prajituri de casa. Fursecuri leopard biscuiti fragezi fursecuri cu unt biscuiti cacao fursecuri fragede delicioase prajituri de casa.Fursecuri leopard biscuiti fragezi
 

CONCURS! 

Şi, pentru că vorbim despre copii, împreună cu Miracolul Poveştilor / Carte personalizată, vă invităm la un concurs. Două cărţi personalizate „Povestea numelui meu” vor ajunge la doi copilaşi norocoşi (care pot fi copiii voştri, nepoţeii sau alţi copii dragi), iar tot ce aveţi de făcut este:
• să daţi Like paginii de facebook Cofetar de Ocazie
• să daţi Like sponsorului Carte Personalizată
• să daţi Like şi Share pozei concursului

• să lăsaţi un comentariu la poza concursului în care să menţionaţi 3 prieteni (TAG)

 Fursecuri leopard biscuiti fragezi
Concursul se desfăşoară în perioada 16 – 30 noiembrie 2015 şi la el poate să participe oricine, indiferent de locul/ţara/continentul de reşedinţă. Premiul constă din două cărţi personalizate, pe care le vor primi doi câştigători care vor fi traşi la sorţi cu ajutorul platformei random.org. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe blogurile Miracolul Poveştilor şi simonacallas, precum şi pe paginile de facebook Carte Personalizată şi Cofetar de Ocazie. Premiile vor fi trimise prin colet poştal, oriunde în lume, cheltuielile cu transportul fiind suportate de sponsor.
 
 
 

Fursecuri leopard biscuiti fragezi

Ingrediente Fursecuri Leopard Biscuiti fragezi by Simona Callas

• 250 g unt moale (60-65% grasimi)
• 200 g zahăr pudră
• 1 ou mare (sau 2 oua mici)
• 20 ml suc de lămâie www.simonacallas.com
• arome după gust (vanilie, rom)
• 500-600 g făină
• 1 linguriţă bicarbonat de sodiu
• 3-4 linguri cacao neagră
 
 

Preparare Fursecuri leopard Biscuiti fragezi by Simona Callas

Făina se cerne împreună cu bicarbonatul. Untul se mixează cu zahărul, apoi se adaugă oul, sucul de lămâie şi vanilia. 
 
biscuiti fragezi a
 
Din această compoziţie se ia cam 1/3 şi se amestecă cu o lingură rasă de cacao. www.simonacallas.com Din compoziţia cu cacao se iau 2/3 şi se amestecă cu restul de cacao. 
 
Se vor obţine astfel trei compoziţii de trei nuanţe diferite: alb, maro deschis şi maro închis. În fiecare dintre ele se va adăuga făină, în aşa fel încât să se obţină un aluat solid. (făina din lista de ingrediente se împarte între cele trei compoziţii – cam jumătate în cea albă, iar restul se împarte între celelalte două. www.simonacallas.com El va fi sfărâmicios, dar va sta adunat laolaltă. Fiecare dintre cele 3 nuanţe se înfăşoară în folie de plastic şi se pune la frigider pentru minim o oră. 
 
biscuiti fragezi c

 biscuiti fragezi

Această perioadă de odihnă va face aluatul mai maleabil şi mai elastic. Aluatul maro închis se întinde într-un dreptunghi. www.simonacallas.com Aluatul maro deschis se rulează în formă de sul şi se înfăşoară cu aluatul maro închis. Sulul obţinut se înfăşoară din nou în folie de plastic şi se pune în congelator pentru 15 minute.
biscuiti fragezi d
Se preîncălzeşte cuptorul la 170 de grade Celsius. Aluatul alb se întinde pe masa pudrată cu făină.www.simonacallas.com Din sulul maro se taie felii subţiri care se aşază peste aluatul alb. 
 
biscuiti fragezi e
Se acoperă cu o folie de plastic şi se trece cu sucitorul, în aşa fel încât modelul să adere de bază. Se decupează biscuiţii şi se aşază în tava tapetată cu hârtie de copt.  
 
Fursecuri Leopard biscuiti fragezi f
Biscuiţii se coc 15-20 minute. Se pot consuma imediat. Se păstrează într-o cutie cu capac.

Dacă  apreciaţi  reţetele mele, vă rog să daţi Like şi să urmăriţi pagina mea de facebook Simonacallas, unde vă ofer în fiecare zi surse de inspiraţie pentru meniurile zilei, meniuri de ocazie sau reţete speciale. De asemenea, vă invit să vă înscrieţi în SimonaCallas Grup Oficial, unde vă pot răspunde la întrebări, vă pot oferi sfaturi culinare şi pregătesc pentru voi concursuri frumoase, cu premii interesante.

 
Fursecuri leopard biscuiti fragezi

Later edit:

Iată şi câştigătorii concursului: Cleo Barbu şi Silvana Iacob, felicitări şi mulţumiri tuturor! 🙂 Câştigatorii sunt rugaţi să contacteze Miracolul Poveştilor prin mesaj privat pentru a discuta detaliile despre expedierea premiilor. 🙂
REZULTATE FINALE
 Fursecuri leopard biscuiti fragezi
Fursecuri leopard biscuiti fragezi tutorial fursecuri cu unt reteta biscuiti cacao fursecuri fragede delicioase prajituri de casa dulciuri pentru copii vanilie ciocolata lamaie animal print prajituri de casa. 

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?